Afhandelen Verzekeringstraject

Bij schade aan uw auto heeft u al genoeg zorgen aan uw hoofd. Of het nou een kleine of grote schade is, het blijft een vervelende zaak. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het gehele verzekeringstraject. Autoschadebedrijf Regionaal ontzorgt u van a tot z en regelt alles met betrekking tot verzekeringen.

Verzekeringstraject

Om het proces rondom verzekeringen soepel en snel te laten verlopen kunnen wij zelf de verzekeraar voor u bellen. Vervolgens regelen we dat er een schade-expert langskomt, zodat de schade aan uw auto goed gecalculeerd wordt en wij de schade aan uw auto op de juiste manier repareren. Het schadeformulier dat u heeft ingevuld, kunt u bij ons inleveren en wij regelen de rest voor u!

Afspraak maken

Wilt u er zeker van zijn dat de schade aan uw auto goed gecontroleerd en gecalculeerd wordt? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Autoschadebedrijf Regionaal. U kunt contact opnemen met ons via het telefoonnummer 040 – 262 2611 of kom bij ons langs in Eindhoven. Wij nemen het verzekeringstraject van u over en zorgen dat de schade wordt hersteld.