Diensten

Autoschadebedrijf Regionaal helpt u bij kleine en grote schade aan uw bestel- of personenauto, scooter of brommobiel. Wij bieden daarom verschillende diensten aan. Bij grote schade of herstelwerkzaamheden bieden wij professioneel spuit- en plaatwerk aan. Alle merken auto’s kunnen wij spuiten en repareren. Niet alleen bieden wij spuitwerk aan voor auto’s, ook motoren worden vakkundig door ons onder handen genomen.

Kleine of grote schade

Wij zijn gespecialiseerd in plaat- en spuitwerk voor grote schade en herstelwerkzaamheden. Wanneer er maar een kleine oppervlakte van uw auto hersteld moet worden, bieden wij spot repair aan. Een reparatietechniek waarbij het plaatselijk herstellen van kleine beschadigingen centraal staat.

Verzekeringstraject

Autoschadebedrijf Regionaal neemt de zorgen van het verzekeringstraject van uw over. U hoeft zelf niets te regelen, wij verzorgen het verzekeringstraject van a tot z. Komt u bij ons met schade aan uw auto? Dan bellen wij de verzekering voor u en zorgen dat er een schade expert langskomt. Dankzij deze dienst proberen we de klant extra te ontzorgen.

Meer weten over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons via het telefoonnummer 040 – 262 2611 of kom bij ons langs in Eindhoven.