Spuitwerk

Schade aan uw auto?

Heeft u (grote) schade aan uw personen- of bestelauto of wilt u wellicht kleine lakschade aan uw auto laten herstellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Autoschadebedrijf Regionaal is gespecialiseerd in het spuitwerk voor alle merken auto’s. Wij werken met de meeste moderne spuittechnieken, waardoor uw auto er weer tip top uit komt te zien.

Valt de schade aan uw auto mee en wilt u maar een kleine oppervlakte laten spuiten, dan is spot repair een goede alternatieve reparatietechniek. Wilt u meer weten over de kosten van het spuitwerk voor uw auto? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 040 – 262 2611 of kom bij ons langs in Eindhoven.

Werkwijze spuitwerk

Het spuitwerk aan een auto verloopt in verschillende fases zodat nadien geen kleurverschil zichtbaar is. Voordat het spuitwerk daadwerkelijk begint, worden de krassen of de onderdelen met betreffende de schade gelijkmatig geschuurd en eventueel geplamuurd. Vervolgens wordt alles strak gemaakt, zodat de grondlak kan worden aangebracht. Hierna wordt de auto in de juiste kleur gespoten. Wanneer de auto gedroogd is en alle onderdelen weer gemonteerd zijn, kunt u weer schadevrij en veilig de weg op.

Heeft u grote schade en duren de werkzaamheden daarom langer, dan is er de mogelijkheid om in overleg met ons een leenauto mee te krijgen. Afhankelijk van de schade aan uw auto duurt het spuitwerk (incl. drogen en afwerken) 2 á 3 dagen. Mocht u geen autoschade hebben, maar uw auto eens een andere kleur willen geven, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht!