Spot Repair

Autoschadebedrijf Regionaal is gespecialiseerd in het herstellen van kleine en grote schades aan uw personen- of bestelauto. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn trots op wat we afleveren!

Kleine autoschade

Heeft u krassen op uw auto of lichte schade door een te kort genomen bocht? Dan is spot repair de oplossing! Spot repair is een techniek waarbij het gaat om plaatselijk herstellen van kleine beschadigingen. Het voordeel hiervan is dat niet de hele auto behandeld hoeft te worden, waardoor deze spuittechniek goedkoper is dan normaal schadeherstel.

Techniek voor kleine schade

Spot repair is een reparatietechniek voor kleine oppervlakken en heeft vaak betrekking op lakbeschadigingen. Met andere woorden: spot repair is een deelreparatie. Zo kan met behulp van spot repair een beschadiging op de bumperhoek gemakkelijk hersteld en bijgespoten worden. Spot repair is echter niet geschikt voor liggende of staande delen. De kleine schade aan uw auto wordt eerst gerepareerd en daarna geschuurd. Hierna worden de specifieke delen bijgespoten. De lakbeschadigingen zijn uiteindelijk onzichtbaar!

Wij kijken altijd samen met de klant naar wat de mogelijkheden zijn om tot de beste en goedkoopste oplossing te komen. In sommige schadegevallen is spot repair namelijk niet mogelijk. Wilt u meer weten over de kosten en garantie van spot repair, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Bel telefoonnummer 040 – 262 2611 of kom vrijblijvend  bij ons langs in Eindhoven om een offerte op te vragen.