Schadeherstel Brommobielen

Mocht u onverhoopt schade krijgen aan uw brommobiel, dan helpt Autoschadebedrijf Regionaal u graag verder. Niet alleen nemen we het schadeherstel van uw brommobiel voor onze rekening, we nemen ook het verzekeringstraject voor u uit handen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de rompslomp omtrent het bellen van de verzekeraar en het eventueel regelen van een schade expert.

Brommobiel met schade

In tegenstelling tot een auto bestaat een brommobiel geheel uit polyester. Onze vakmensen hebben zich geprofessionaliseerd in het werken met polyester, polyester reparatie en het schadeherstel van brommobielen in het algemeen. Dankzij deze specialisatie kunnen wij uw brommobiel professioneel herstellen.  Wij herstellen alle merken brommobielen. Het gehele schadeherstel aan brommobielen gebeurt in ons eigen bedrijf, omdat wij de specialisten op het gebied van polyester reparatie in huis hebben.

Afspraak maken?

Als u advies wilt of een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 040 – 262 2611. U kunt ook bij ons langskomen in Eindhoven, zodat wij direct de schade kunnen bekijken en u een kostenindicatie kunnen geven.

Wij denken graag met onze klanten mee om zo de beste oplossing te vinden voor de reparatie van de schade!