Plaatwerk

Auto beschadigd?

Als uw personen- of bestelauto schade heeft opgelopen, kunt u er voor kiezen om het plaatwerk te laten uitdeuken zonder spuitwerk of met spuitwerk. Wij van Autoschadebedrijf Regionaal helpen u graag verder en denken graag mee over de beste oplossing voor de reparatie van de schade. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van het plaatwerk van alle merken auto’s.

Is de schade aan het plaatwerk klein? Dan is spot repair een voordelige oplossing.

Plaatwerk uitdeuken

Wanneer u er voor kiest om kleine deukjes in het plaatwerk te laten uitdeuken zonder spuiten, betekent dit simpelweg dat er geen spuitwerk aan te pas komt. Voor de kleinere deukjes is uitdeuken zonder spuiten de ideale manier om uw auto er weer netjes te laten uitzien. Dankzij de moderne technieken kunnen tegenwoordig zelfs de wat grotere deuken worden aangepakt.

In sommige schade situaties móet de auto wel gespoten worden, omdat anders de schade niet kan worden hersteld. Kleurverschil wordt voorkomen doordat de betreffende kleur ook over andere delen rondom de schade wordt uitgespoten. Met behulp van een spectrummeter wordt de juiste kleur ingemeten.

Wilt u meer weten over de reparatie van plaatwerk of wilt u meer inzicht in de kosten, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 040 – 262 2611 of kom bij ons langs in Eindhoven.